Изпих ги и ги похарчих за готин живот!Така отговори устата кулинарка

...
Изпих ги и ги похарчих за готин живот!Така отговори устата кулинарка
Коментари Харесай

Божана Кацарова: Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крака си

" Изпих ги и ги похарчих за готин живот! " Така отговори устата кулинарка Божана Кацарова, която сграбчи премията от 100 000 лв. на въпроса: " Какво направи с парите от Мастършеф ".

Оказва се победителката изобщо не взима нещата на съществено. Самата тя си призна, че това, което търси са " пари и популярност ".

Червенокоската нашумя с участията си в " Мастършеф ", " ВИП Брадър " и " Сървайвър ", като едно от предаванията даже я разболя.

" Често основата на доста проблеми се крие на хормонално равнище и няма магическа инжекция, която може да те " фиксне " за ден. Необходим е много по повсеместен и холистичен способ на лекуване и на първо място доктор, който по този начин да се каже да ти влезе в ситуацията. При мен диагнозата беше инсулинова устойчивост - в резултат на стрес и 52 дни апетит в " Сървайвър ". Ма доста ми беше гадно, само че към този момент не ми е ", показа тогава Кацарова на почитателите си в мрежите.

Дори това обаче, не уплаши колоритната риалити звезда и мацката не си даде спирачки.

Миналото лято Божана претърпя различен ужасяващ случай, за който самата тя призна:  " Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм счупила крайници си ", написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР